Bemutatkozás

A Paleocatering.hu a Restech Group (www.restech.hu) tagjaként a budapesti irodaházi piac első  napi bekészítés ill. catering szolgáltatója, kizárólag paleo, vegán, gluténmentes, tejmentes és szuperfood alapanyagok együttes kínálatával.

Minden nap azért  dolgozunk, hogy a mai magas színvonalú gasztronómiai- és széles spektrumú táplálkozási igényeket kiszolgáljuk ezekkel a trendi alapanyagokkal is.

…tőlünk mindent megkapsz:

Konyháinkon gluténmentes pékárukból, tejmentes kencékből és vegán feltétekből készítünk szendvicseket minden nap, míg salátáink a szuperfood alapanyagok legjavát vonultatják fel és mindenmentes desszertjeink teszik teljessé a bekészítések kínálatát. Fontos tudni, hogy konyháinkon NEM csak glutén-,tej-,magmentes alapanyagokkal dolgozunk,így ezt vegyétek figyelembe a kínálat kiválasztáskor.

És mindezek az ételek és italok hogyan jutnak el hozzátok?! Ha már rendeltél a Bekészítés.hu (www.bekeszites.hu)  csapatától ismerheted a profin működő rendszert:  online vagy offline megrendelő lapon adhatod meg igényedet melyet kiszállítunk, hozzá előzetes egyeztetés szerint eszközt biztosítunk és Key Account Manager-i rendszerünknek köszönhetően személyes szolgáltatási csomagként  prezentálunk a kért helyszínen. Ne habozz, rendelj most !

 

Egyéb szolgáltatás, catering

Cégcsoportunk a következő szolgáltatásokkal áll rendelkezésére:

Irodaházi gyümölcskiszállítás – Gyümölcsbekeszites.hu

Szendvics- és hidegcsomagok – Hidegcsomag.hu

Tortakiszállítás – Cakecatering.hu

Szendvicsitorta kiszállítás – Szendvicstorta.hu

VIP rendezvények és bekészítések – Bekészítés.hu

Irodaházi teakonyhák ‘full service’ – Teakonyha.hu